A Montáltech Épületelem Gyártó Kft.

A MONTÁLTECH Kft korábbi jogelődjei révén 1994 óta gyárt Magyarországon egyetlen cégként álpadló elemeket és vált a hazai piac meghatározó szereplőjévé a szárazépítészetben. Az általunk gyártott álpadló szerkezetekből elsősorban: irodák, oktatótermek, számítógépközpontok, géptermek, gyártócsarnokok, raktárak szerelhető padozata alakítható ki. Nagy előnye, hogy a különböző energetikai, elektromos és kommunikációs vezetékek, fűtési és szellőzési rendszerek elhelyezése könnyen megvalósítható az álpadló szerkezet alatti térben. Helyiség padozatának süllyesztése és emelése egyszeruen kivitelezhető. A szerkezet bárhol roncsolás nélkül megbontható, ezáltal könnyen lehet utólagosan újabb berendezéseket, vezetékeket, csatlakozási pontokat telepíteni. A bonthatóság megkönnyíti az álpadló szerkezet alatt lévő vezetékek, gépészeti szerelvények javítását, karbantartását, bővítését és tetszőleges irányú vonalvezetését is.

Az álpadló elemek különböző felső burkolattal láthatók el a megrendelői igényeknek megfelelően. Így gyártunk és forgalmazunk PVC, linóleum, gumi, tűfilc és szőnyegborítású termékeket. Megfelelő felsőburkolat kiválasztásával a kívánt elektromos levezetés hozható létre.

Saját üzemünkben a legkorszerűbb német technológiával állandó ISO 9001 minőségirányítási rendszer alkalmazásával egyenletes minőséget, rugalmas gyártási lehetőséget és szakszerű szerelést biztosítunk.

Álpadló állványok Álpadló vázszerkezet